Vouchere Bicicliști în București

Vouchere Bicicliști în București

Magazin de biciclete de unde se pot cumpara biciclete cu voucher de la Primarie
Puteți achiziționa biciclete și biciclete electrice Leader Fox utilizând și Vouchere prin programul “Bicicliști în București” în valoare de 500 de lei emise de Primăria Municipiului București.

Voucherele “Bicicliști în București” pot fi uitilizate doar pentru achiziționarea bicicletelor pentru adulți, bicicletele pentru copii nefiind incluse în acest program.

Pentru a putea utiliza Voucherul pentru bicicletă acesta trebuie să fie tipărit corect cu numele dvs. complet din cartea de identitate și CNP, iar seria voucherului pentru achiziția de biciclete trebuie să fie mai mare de 5000.

În cazul în care voucherul dvs. pentru bicicletă este tipărit greșit vă rugăm să vă adresați Primariei Municipiului București.

Voucherul PMB pentru achiziționarea unei biciclete poate fi utilizat doar de catre titularul acestuia care va trebui să prezinte actul de identitate. Contravaloarea voucherelui nu poate fi returnată și Voucherul PMB poate fi utilizat o singură dată fără a se putea cumula mai multe vouchere pentru același produs.

Contact
message
whatsapp
waze

cum aleg o bicicleta de copii

cum aleg o bicicleta de oras, cross, trekking

cum aleg o bicicleta MTB

cum aleg o bicicleta pliabila

0