Livrare

Metode de livrare

Livrarea bicicletelor Leader Fox

Ridicare personală (doar cu programare prealabilă)

Dacă sunteți din București sau împrejurimi și aveți posibilitatea de a ridica personal produsul de la showroom-ul nostru, puteți beneficia de montaj gratuit.

Livrare prin curier

Pentru localitățile care se regăsesc în aria de acoperire a curierului, indiferent de valoarea comenzii, costul de transport este de 35 lei pentru orice bicicletă de copii / 40 lei pentru orice bicicletă de adulți non-electrică / 50 lei pentru orice bicicletă electrică / 150 lei pentru orice tricicletă non-electrică / 190 lei pentru orice tricicletă electrică.

Dacă localitatea de destinație se află în afara ariei de acoperire a firmei de curierat se adaugă o taxă suplimentară de 85 lei pentru orice bicicletă non-electrică / 150 lei pentru orice bicicletă electrică / 220 lei pentru orice tricicletă non-electrică / 250 lei pentru orice tricicletă electrică.

Produsele sunt predate curierului în maxin 24 ore de la preluarea solicitării (de regulă în aceeași zi în cursul săptămânii/exceptând sărbătorile legale, în funcție de ora la care este plasată comanda) urmând să ajungă la dumneavoastră în 24-48 ore în funcție de localitatea de destinație și disponibilitatea curierului din acea zonă.

Livrarea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră în momentul plasării solicitării prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, programul în care coletele se livreaza fiind de Luni până Vineri în intervalul orar 9-18 iar Sâmbăta în intervalul orar 9-14.

Toate produsele Leader Fox sunt noi, sigilate, vor fi expediate în ambalajul original al producătorului și vin însoțite de factura fiscală și certificatul de garanție.

La cerere produsele pot beneficia de opțiunea “deschidere colet la livrare”.

ATENȚIE ! Opțiunea “deschidere colet la livrare” vă oferă doar posibilitatea de a verifica vizual produsul, nu vă oferă și posibilitatea de a verifica tehnic / testa / proba produsul. 

Leader Fox nu își poate asuma întârzierile apărute din vina unor probleme cauzate de factori independenți, dar se angajează să ofere tot suportul necesar pentru rezolvarea situației.

Contact
message
whatsapp
waze

cum aleg o bicicleta de copii

cum aleg o bicicleta de oras, cross, trekking

cum aleg o bicicleta MTB

cum aleg o bicicleta pliabila

0