Livrare

Metode de livrare

Livrarea bicicletelor Leader Fox

Ridicare personală (doar cu programare prealabilă)

Dacă sunteți din București sau împrejurimi și aveți posibilitatea de a ridica personal produsul de la showroom-ul nostru, puteți beneficia de montaj gratuit.

Livrare gratuită prin curier

Oferim transport gratuit în aria de acoperire Fan Courier pentru orice comandă care depășeste valoarea de 500 lei. Pentru localitățile care nu se regăsesc în aria de acoperire a curierului, indiferent de valoarea comenzii, se adaugă o taxa suplimentară de 85 lei.

Costul de transport pentru comenzile cu o valoare mai mică de 500 lei este de 35 lei pentru localitățile aflate în aria de acoperire a curierului și se adaugă o taxa suplimentară de 50 lei pentru celelalte localități, care nu sunt în aria de acoperire.

Produsele sunt predate curierului în maxin 24 ore de la preluarea solicitării (de regulă în aceeași zi în cursul săptămânii/exceptând sărbătorile legale, în funcție de ora la care este plasată comanda) urmând să ajungă la dumneavoastră în 24-48 ore în funcție de localitatea de destinație și disponibilitatea curierului din acea zonă.

Livrarea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră în momentul plasării solicitării prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, programul în care coletele se livreaza fiind de Luni până Vineri în intervalul orar 9-18 iar Sâmbăta în intervalul orar 9-14.

Toate produsele Leader Fox sunt noi, sigilate, vor fi expediate în ambalajul original al producătorului și vin însoțite de factura fiscală și certificatul de garanție.

La cerere produsele pot beneficia de opțiunea “deschidere colet la livrare”.

ATENȚIE ! Opțiunea “deschidere colet la livrare” vă oferă doar posibilitatea de a verifica vizual produsul, nu vă oferă și posibilitatea de a verifica tehnic / testa / proba produsul. 

Leader Fox nu își poate asuma întârzierile cauzate de problemele cauzate de factori independenți, dar se angajează să ofere tot suportul necesar pentru rezolvarea situației.

Contact
message
whatsapp
waze
0

cum aleg o bicicleta de copii

cum aleg o bicicleta de oras, cross, trekking

cum aleg o bicicleta MTB

cum aleg o bicicleta Leader Fox

cum aleg o bicicleta pliabila