Oferta este valabila in limita stocului disponibil / Stocul nu este actualizat in timp real iar varianta de marime cadru si culoare se confirma numai telefonic sau pe email

Voucher Primaria Bucuresti “Biciclisti in Bucuresti”

Puteti achizitiona biciclete si biciclete electrice Leader Fox utilizand si Vouchere din programul Primariei Capitalei “Biciclisti in Bucuresti”, vouchere in valoare de 500 de lei.
Voucherele “Biciclisti in Bucuresti” pot fi uitilizate doar pentru achizitionarea bicicletelor pentru adulti, bicicletele pentru copii ne fiind incluse in acest program.

Pentru a putea utiliza Voucherul pentru bicicleta acesta trebuie sa fie tiparit corect cu numele dvs. complet din cartea de identitate si CNP.
In cazul in care voucherul dvs. pentru bicicleta este tiparit gresit va rugam sa va adresati Primariei Municipiului Bucuresti pentru remedierea greselilor.

Voucherul PMB pentru achizitionarea unei biciclete poate fi utilizat doar de catre titularul acestuia care va trebui sa prezinte actul de identitate. Contravaloarea Voucherului nu poate fi returnata si Voucherul PMB poate fi utilizat o singura data fara a se cumula mai multe vouchere pentru aceelasi produs.

Seria voucherelor eligibile in aceasta faza a proiectului “Biciclisti in Bucuresti” este mai mare de 5000.

fabrica de biciclete