Oferta este valabila in limita stocului disponibil / Stocul nu este actualizat in timp real iar varianta de marime cadru si culoare se confirma numai telefonic sau pe email

Returnarea produselor

Returnarea unei biciclete Leader Fox

Renuntarea la un produs Leader Fox achizitionat prin platforma online leaderfox.ro poate fi facuta conform articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care dumneavoastra sau o parte terta indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, intrati/intra in posesia fizica a produsului.

Produsul trebuie sa fie returnat in decurs de maximum 10 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa contact-[ @ ]-leaderfox.ro.

Cheltuielile de restituire, se suporta conform legii, de catre cumparator. In conformitate cu prevederile Ordonantei, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data data receptionarii produsului in magazinul/depozitul Leader Fox.

Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat in ambalajul original, cu toate accesoriile si cu documentele care l-au insotit (manualele de utilizare incluse, certificatul de garantie original). Produsul trebuie sa fie in conditii optime, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, exact ca in momentul livrarii si sa nu prezinte semne de folosire, uzura, dezmembrare, udare, lovire, etichete sau sigilii rupte ori deteriorate, suruburi cu urme de desfacere, etc.

Pentru expedierea coletelor se poate utiliza orice firma de curierat care va livra coletul direct la adresa specificata.

ATENTIE ! Leader Fox nu va ridica nici un colet de la Oficiul Postal sau alt punct din oras si nu va accepta colete pentru care trebuie sa achite o suma de bani (indiferent de natura acesteia: ramburs, taxe de transport, etc.).

Responsabilitatea asupra produsului/produselor din colet si integritatii acestora pe durata transportului cade in sarcina clientului, Leader Fox va raspunde doar dupa receptia cantitativa si calitativa a coletului.

In situatia livrarii unui alt produs decat cel comandat, acesta poate fi returnat iar cheltuielile de transport pentru livrarea produsului solicitat vor fi suportate de Leader Fox, expedierea se va face in termen de maxim 30 de zile.

In procesul de returnare a unui produs este necesar sa se respecte urmatorii pasi:

  1. Comunicati-ne prin email la adresa contact-[ @ ]-leaderfox.ro decizia dvs. de a returna produsul Leader Fox achizitionat.

Operatorii nostri va vor oferi detalii cu privire la adresa de returnare a produselor precum si a modului de ambalare al acestora.

  1. Pentru ca denuntarea sa fie completa trimiteti produsul doar prin curier rapid.
  1. Dupa receptia produsului veti primi contravaloarea acestuia in termen de maxim 30 de zile.

Clientul este responsabil de:
– ambalarea produsului

– intocmirea documentelor necesare pentru retur

– plata serviciilor de curierat aferente returului

Acest serviciu este dedicat strict persoanelor fizice.

ATENTIE ! Produsele care sunt aduse pe baza de comanda nu se pot returna iar in cazul in care clientul renunta la comanda inainte ca produsul sa fie livrat va renunta si la avansul achitat.

fabrica de biciclete