Oferta este valabila in limita stocului disponibil / Stocul nu este actualizat in timp real iar varianta de marime cadru si culoare se confirma numai telefonic sau pe email

Livrarea produselor

Livrarea bicicletelor Leader Fox

Produsele sunt predate curierului in maxin 24 ore de la preluarea comenzii (de regula in aceeasi zi, in functie de ora la care este plasata comanda) urmand sa ajunga la dumneavoastra in 24-48 ore in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea se va efectua la adresa specificata de dumneavoastra in momentul plasarii comenzii prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, programul in care coletele se livreaza fiind de Luni pana Vineri in intervalul orar 9-18 iar Sambata in intervalul orar 9-14.

Toate produsele Leader Fox sunt noi, sigilate, vor fi livrate in ambalajul original al producatorului si vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie.

Leader Fox nu isi poate asuma intarzierile cauzate de problemele cauzate de factori independenti, dar se angajeaza sa ofere tot suportul necesar pentru rezolvarea situatiei.

fabrica de biciclete