MAGAZIN IN CURS DE RECONSTRUCTIE! Va rugam sa plasati comenzile telefonic. Oferta este valabila in limita stocului disponibil / Stocul nu este actualizat in timp real iar varianta de marime cadru si culoare se confirma numai telefonic sau pe email

Garantie biciclete Leader Fox

Garantia bicicletelor Leader Fox

Toate produsele comercializate de beneficiaza de garantie conform legislatiei si certificatului de garantie pentru o perioada de 24 de luni de la data achizitiei in cazul persoanelor fizice si de 12 luni in cazul persoanelor juridice. Exceptie fac bicicletele achizitionate de centrele de inchirieri, acestea nu beneficiaza de garantie.

Fac obiectul garantiei defectele materiale sau de fabricatie constatate de un reprezentant Leader Fox.

In cazul in care produsul prezinta defecte, este inutilizabil sau nu corespunde scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip, consumatorul are dreptul sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuirea pieselor defecte cu piese conforme si cu aceeasi intrebuintare.

In cazul in care produsul nu poate fi reparat sau inlocuit, la cererea consumatorului, Leader Fox va restitui acestuia contravaloarea produsului respectiv.

Pentru a beneficia de garantie, consumatorul trebuie sa prezinte, in original, certificatul de garantie cat si factura fiscala/bonul fiscal.

Nu fac obiectul garantiei produsele care:

– au suferit daune produse de socuri sau repararea necorespunzatoare

– au suferit defecte in urma depasirii masei maxime permise, accidentelor, remorcarea unor obiecte/persoane, folosirea/depozitarea/manipularea/intretinerea necorespunzatoare

– piesele originale au fost inlocuite cu unele neautorizate
– au facut obiectul unei modificari in afara service-ului autorizat

– prezinta defecte fizice precum lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse etc, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate, setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor,

De asemenea, nu intra sub incidenta garantiei consumabilele sau piesele de uzura cum sunt becurile, cablurile, sabotii de frana, foile de angrenaj, lantul, jantele, pionioanele, pneurile, camerele si manopera de inlocuire a acestora.

ATENTIE !

Inainte si dupa fiecare utilizare verificati intotdeauna temeinic cadrul bicicletei si toate componentele acesteia.

In cazul in care bicicleta nu este din categoria potrivita, aceasta trebuie echipata corespunzator, conform legislatiei in vigoare, inainte de a o utiliza pe drumurile publice.

Produsul trebuie utilizat numai in scopul pentru care a fost proiectat.

fabrica de biciclete