Oferta este valabila in limita stocului disponibil / Stocul nu este actualizat in timp real iar varianta de marime cadru si culoare se confirma numai telefonic sau pe email

Despre noi

Leader Fox este marca inregistrata a Bohemia Bike a.s. – Cehia,  companie care s-a infiintat in anul 1996. De atunci bicicletele Leader Fox sunt produse in fabrica proprie unde utilizeaza cele mai noi tehnologii si materiale pentru a obtine un produs finit de cea mai buna calitate ajungand sa produca peste 60.000 de biciclete clasice si biciclete electrice in fiecare an.

Experienta celor aproape 20 de ani in constructia bicicletelor Leader Fox, ajuta compania sa produca modele imbunatatite de la an la an.

Fabrica Leader Fox este una moderna, datorita dotarilor din facilitatea de productie, bicicletele Leader Fox sunt produse in totalitate in fabrica din Cehia, incepand de la concept, design si pana la productia propriu-zisa.

Pentru o rezistenta sporita si o greutate redusa, Leader Fox utilizeaza aliajul de aluminiu pentru constructia cadrelor pe care mai apoi le vopseste in vopsitoria proprie ultra moderna, rezultand cadre pentru bicicleta care nu vor fi afectate de coroziune in timp.

Bicicletele Leader Fox sunt echipate si cu componente care provin de la producatori consacrati precum: Shimano, Suntour, Tektro, Rubena, Velosteel, Zoom, Samsung, etc.

Va invitam sa vizualizati cateva imagini din fabrica de biciclete Leader Fox.

 

 Importator de biciclete  Biciclete de oras Leader Fox
Magazin biciclete  Biciclete MTB Leader Fox
 Leader Fox Romania  Biciclete pliabile Leader Fox
 Biciclete Leader Fox  Importator biciclete din aluminiu

 

 

fabrica de biciclete